Ο ΟΦΗ βρίσκεται 99% στην Α2 !!!!

Αυτό μας  είπε στέλεχος της ομοσπονδίας σε πρωινή εποικοινωνία που είχαμε.Οταν μάλιστα του τονίσαμε πως θα το δημοσιεύσουμε, αυτός μας τόνισε πως:"δεν έχω πρόβλημα αλλά δεν θέλω να βγεί το ονομά μου στον αέρα ".

Κατέληξε δε λεγοντάς μας πως:"Ο Απόλλωνας Πάτρας δεν έχει χρήματα να αντεπεξέλθει στην κατηγορία.Μάλιστα προσπάθησε να βολιδοσκοπήσει την μεριά του ΟΦΗ αν μπορεί να του "πουλήσει την θέση" αλλά έφαγε "πόρτα".Προσπάθησε να κάνει οτι είχε κάνει το ICBS πριν μερικά χρόνια με το Πέραμα.Τότε το Πέραμα είχε δεχθεί εναντι του ποσού των 150.000 ευρώ".
Τα λόγια αυτά που μας είπε (εντέχνως) ,παράγοντας απο την Αθήνα ,μπορεί να μην αποτελεί είδηση ,καθώς ούτε διασταυρωμένη είναι ,ούτε επίσημη θέση.Μας δίνει όμως την εντύπωση  οτι η αίσθηση που υπάρχει στην ομοσπονδία (συν άλλη μια παράμετρο που για ευνόητους λόγους δεν μπορεί να δημοσιευθεί) οτι η απόφαση να ανέλθει στην Α2 ο ΟΦΗ είναι...σχεδόν ειλλημένη.Η οποία μπορεί να ανακοινωθεί απο στιγμή σε στιγμη ,η απο μέρα σε μέρα.Οψόμεθα......




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.