Τίτλοι τέλους για Ρέθυμνο Aegan και Νίκου Καραγιάννη

 Ο Νίκος Καραγιάννης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ρεθύμνου. Η παραίτησή του, μετά το παιχνίδι με τους Ίκαρους Σερρών, έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση του κρητικού συλλόγου, και η λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών θα ανακοινωθεί αύριο σε ειδική συνέντευξη Τύπου.    
Στον πάγκο της ομάδας, στον β’ γύρο του πρωταθλήματος θα καθίσει ο Σταύρος Μυκονιάτης, με βοηθό του τον Βαγγέλη Θεοδωρουλάκη, όπως ακριβώς είχε γίνει και πέρυσι.
-Μάλιστα υπάρχει και μία συγκυρία, αφού πέρυσι 7 Φεβρουαρίου το Ρέθυμνο Aegean του Τακιανού γνώριζε τη συντριβή με 66-82 από το Περιστέρι του Νίκου Καραγιάννη και στις 8 Φεβρουαρίου 2009, ο Δραμινός τεχνικός υπέβαλλε την παραίτηση του.
-Φέτος, το Ρέθυμνο Aegean ηττήθηκε 58-59 από τους Ίκαρους Σερρών στις 6 Φεβρουαρίου και στις 7 του ίδιου μήνα, ο Καραγιάννης παραιτήθηκε από την θέση του.
-Σημειώνουμε ακόμη ότι ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας όπου ο ΑΓΟΡ έρχεται σε διαζύγια με τους προπονητές, αφού πέρα από τους δύο προαναφερθέντες και ο Λευτέρης Καλογήρου είχε λύσει τη συνεργασία του στις 2 Φεβρουαρίου 2003.
-Πέρα από την αποχώρηση του Νίκου Καραγιάννη από τον πάγκο του Ρέθυμνο Aegean, ακριβά θα πληρώσουν και οι αθλητές την κακή εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, αφού τους επιβλήθηκε πολύ βαρύ χρηματικό πρόστιμο.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.