Στις 15 Σεπτέμβρη κλήρωση, χωρίς πλει οφ ,σε δυο κατηγορίες των ανδρών ΕΚΑΣΚ


Το θέμα των νέων  προκηρύξεων Περιόδου 2010-11 απασχόλησε τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΚΑΣΚ στην προχθεσινή τους συνεδρίαση και όχι τόσο οι παραιτήσεις μελών ΔΣ(Αλεβιζάκη,Κάνακης,Σταθάκης) ή αντικατάσταση του ταμεία ,κάτι που αναμένεται να συμβεί στην επόμενη συνεδρίαση που θα γίνει την Παρασκευή.Η Διοίκηση της ΕΚΑΣΚ αποφάσισε η κλήρωση των πρωταθλημάτων της να γίνει την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου στις 6μμ στα γραφεία της. Οι βασικές αλλαγές έχουν να κάνουν με το πρωτάθλημα ανδρών και με τους Π/Π,Π/Κ Α-Β  και νέων ανδρών.



Στο πρωτάθλημα ανδρών δήλωσαν συμμετοχή 13 ομάδες .
Κύδων – Ακαδημία Καλαθοσφαίρησης Ρεθύμνου – Χάνδακας – Αναγέννηση Δειλινό – Ανδρογέας – Φιλαθλητικός – Μεσαρά – Ηρόδοτος- Χερονάσιος – Ιεράπετρα – Λιβυκός Κουτσουρά – Σητειακός.

Οι ομάδες θα χωρισθούν σε δύο ομίλους (Α και Β) ο ένας με 6 ομάδες και ο άλλος με 7,μεγεωγραφικά κριτήρια. 
Α’ Φάση
Σε κάθε όμιλο θα παίξουν όλοι με όλους σε διπλούς αγώνες. Στον όμιλο με τις 7 ομάδες, η έβδομη στην βαθμολογία θα αποκλεισθεί από την β φάση.
Β’ Φάση
Οι ομάδες θα παίξουν χιαστί αγώνες(στις δύο νίκες) με το παρακάτω πρόγραμμα :

1η Α ομίλου – 6η Β ομίλου(α)
2η Α – 5η Β(β)
3η Α – 4η Β(γ)
1η Β – 6η Α(δ)
2η Β – 5η Α(ε)
3η Β – 4η Α(στ)
Οι νικητές θα προχωρήσουν στην  γ΄ φάση.
Γ’ Φάση

Οι 6 νικητές των ζευγαριών θα σχηματίσουν ένα νέο όμιλο, όπου όλες οι ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους διπλούς αγώνες(δεν θα υπάρχουν πλέι οφ) και η

πρώτη ομάδα στην Βαθμολογία θα κατακτήσει το Πρωτάθλημα Ανδρών Κρήτης 2010-11 και θα ανέλθει στην Γ’ Εθνική.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.