2ο Τουρνουά Μπάσκετ "Γιάννης Μυρτάκης"


O Εργοτέλης διοργανώνει το  τριήμερο  17-19 Σεπτεμβρίου, το 2ο Τουρνουά Μπάσκετ "Γιάννης Μυρτάκης" με την συμμετοχή των ομάδων Ηράκλειο ΟΑΑ-ΑΓΟΡ σε μίνι πρωτάθλημα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:




Ο Γ.Σ. Εργοτέλης ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 2ου Τουρνουά Μπάσκετ “Γιάννης Μυρτάκης” στη μνήμη του θεμελιωτή της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου. Το τουρνουά θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή των ομάδων ΑΓΟΡ, Ηράκλειο ΟΑΑΗ και Γ.Σ. Εργοτέλη και θα φιλοξενηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Λίντο.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων είναι:

Παρασκευή 17/9/2010 (ώρα 17:30): Γ.Σ Εργοτέλης - Ηράκλειο ΟΑΑ
Σάββατο 18/9/2010 (ώρα 19:30): Γ.Σ. Εργοτέλης - ΑΓΟΡ
Κυριακή 19/9/2010 (ώρα 19:30): Ηράκλειο ΟΑΑΑΓΟΡ

Ο αείμνηστος Γιάννης Μυρτάκης υπήρξε ο κορυφαίος διοικητικός παράγοντας του Εργοτέλη στη δεκαετία του 60, ο οποίος εμπνεύστηκε και δημιούργησε μία πανίσχυρη ομάδα μπάσκετ, η οποία κυριάρχησε στα πρώτα τοπικά πρωταθλήματα και υπήρξε οδηγός για την μετέπειτα εξέλιξη του αθλήματος στην Κρήτη. Τα μέλη της ομάδας εκείνης διακρίθηκαν στη συνέχεια και στον επαγγελματικό και κοινωνικό στίβο, επιτυγχάνοντας σημαντικές επιτυχίες στο χώρο της ιατρικής, της μηχανικής και των επιχειρήσεων.

Ο Γ.Σ. Εργοτέλης τιμά τον πατέρα της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου Γιάννη Μυρτάκη και καλεί το φίλαθλο κόσμο της Κρήτης να έρθει στο Κλειστό Γυμναστήριο του Λίντο και να απολαύσει καλό μπάσκετ από τρεις από τις καλύτερες ομάδες του νησιού.

Η Επιτροπή Μπάσκετ του Γ.Σ. Εργοτέλη ευχαριστεί τις διοικήσεις του ΑΓΟΡ και του Ηρακλείου ΟΑΑΗ για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά.



***'Χαζομπαμπάς" έγινε  χθες ο Νίκος Γιαλιτάκης, αφού η σύζυγός του  Ευαγγελία ,έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο  αγόρι. Ευχόμαστε από ψυχής στους γονείς "καλή ανατροφή".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.