Κίνηση για την ΕΚΑΣΚ


http://www.patris.gr
Eνα μήνα πριν τη διενέργεια των κρίσιμων για το μέλλον της ΕΚΑΣΚ αρχαιρεσιών, όλα δείχνουν ότι την ηγεσία της Ένωσης θα διεκδικήσουν δύο ψηφοδέλτια, κάτι που έχει να συμβεί πολλά χρόνια.

Εκτός από τη δεδομένη πρόθεση του απερχόμενου προέδρου κ. Χαλαμπαλάκη να διατηρήσει τη θέση του έχοντας και νέους συνεργάτες στο πλευρό του, βρίσκεται στα σκαριά η συγκρότηση μιας κίνησης με καθοδηγητή τον πρόεδρο της Ιεράπετρας Βαγγέλη Πλεξουσάκη.


Ήδη έχουν γίνει διερευνητικές επαφές με πολλά σωματεία του νησιού και την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν πιθανότατα οι επίσημες ανακοινώσεις.

“Δεν έχει σημασία αν θα είμαι εγώ επικεφαλής ή κάποιος άλλος. Ολοι οι άνθρωποι που αγαπάνε το μπάσκετ και έχουν τη διάθεση να προσφέρουν, είναι ευπρόσδεκτοι σε αυτό το σχήμα. Αυτό που θέλουμε είναι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους τα σωματεία. Να αποφασίζουν αυτά για το μέλλον τους γιατί μέχρι τώρα στο Δ.Σ. της Ένωσης τα σωματεία ουσιαστικά δεν εκπροσωπούνταν”, τονίζει ο κ. Πλεξουσάκης ο οποίος έχει στείλει σε όλους τους συλλόγους κείμενο με δικές του προτάσεις για το αύριο του Κρητικού μπάσκετ . Όσα σωματεία το προσυπογράψουν, συντάσσονται με τη νέα κίνηση που θα διεκδικήσει τη διοίκηση της ΕΚΑΣΚ στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Στο μεταξύ, το μέλος του ΔΣ της ΕΚΑΣΚ Σταύρος Λυριντζάκης απάντησε στο Δελτίο Τύπου (8/9) της Ενωσης με νέα ανακοίνωση, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει :

“Εφόσον από την 1η Σεπτεμβρίου υπήρχε έγγραφη παραίτηση του κ. Νεονάκη, γιατί στις 3-9-10 αρνήθηκαν ότι υπήρχε οποιαδήποτε παραίτηση αναπληρωματικού μέλους αλλά και γιατί δεν την ανέφεραν ούτε και στο ΔΣ την Δευτέρα 6-9-10 ; Επίσης αφού πριν την 1η Σεπτεμβρίου δεν είχε συζητηθεί στο ΔΣ των θέμα των παραιτήσεων των 3 μελών του ΔΣ (συζητήθηκαν και έγιναν δεκτές στις 3-9-10) πως είχε ενημερωθεί έγκαιρα ο κ. Νεονάκης και από ποιόν και πρόλαβε να παραιτηθεί εγγράφως την 1-9-10; Γιατί ενώ οι παραιτήσεις των 3 μελών του ΔΣ απασχόλησαν δύο ΔΣ και με απόφαση του ΔΣ έγιναν δεκτές στις 3-9-10, η “υπάρχουσα παραίτηση” του κ. Νεονάκη (1-9-10 ή έστω το πρωί στις 3-9-10) δεν αναφέρθηκε σε κανένα και ποτέ και δεν τέθηκε επίσης ποτέ θέμα αν γίνεται δεκτή ή όχι;“.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.