Εκδήλωση στο "Μαρτινέγκο"


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Μαρτινέγκο, διάλεξη με θέμα τους νέους κανονισμούς μπάσκετ, που θα ισχύσουν από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Τη διάλεξη διοργάνωσε η Επιτροπή Μπάσκετ του Γ.Σ. Εργοτέλη και συμμετείχαν ως ομιλητές οι διακεκριμένοι διαιτητές κος Μ. Μαχαιριανάκης και κος Γ. Βαλούρδος.




Το ακροατήριο ήταν οι αθλητές όλων των τμημάτων του συλλογου, προπονητές, γονείς αθλητών από τα τμήματα υποδομής, φίλαθλοι και διοικητικά στελέχη της ομάδας. Κατά τη διάρκεια της διάλεξης, αναπτύχθηκαν λεπτομερώς οι νέοι κανονισμοί, δόθηκαν παραδείγματα εφαρμογής αυτών από τους δύο ομιλητές και ακολούθησε διάλογος μεταξύ των ομιλητών και του ακροατηρίου, για την επίλυση αποριών και την παροχή σχετικών διευκρινήσεων.

Ο Γ.Σ. Εργοτέλης ευχαριστεί τους κυρίους Μαχαιριανάκη και Βαλούρδο για τη βοήθειά τους και τη συμμετοχή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.