Πήρε παράταση η πρεμιέρα της Α2!


(basketnet.gr)Με δύο εβδομάδες καθυστέρηση θα αρχίσει το πρωτάθλημα της Α2 όπως ανακοίνωσε και επίσημα η Ομοσπονδία. Το πρωτάθλημα λοιπόν της Α2 ανδρών θα αρχίσει στις 30/10 και όχι αυτό το Σάββατο όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο, καθώς υπάρχουν ακόμα αρκετά θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα...
-Παράλληλα όσον αφορά την Α1,o Γιώργος Βασιλακόπουλος παίρνει την κατάσταση στα χέρια του.
        



Η ανακοίνωση

Το ΔΣ της ΕΟΚ αποφάσισε τη μετάθεση της έναρξης του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών κατά 15 μέρες, δηλαδή στις 30/10/2010 προκειμένου να ρυθμιστούν ορισμένα θέματα που αφορούν στο Πρωτάθλημα.

(superbasket.gr)Το παίρνει πάνω του ο Βασιλακόπουλος


Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος παίρνει την κατάσταση στα χέρια του... Την ώρα που οι περισσότεροι μοιάζουν έτοιμοι να βάλουν την... ταφόπλακα στο μπάσκετ, ο πρόεδρος της ΕΟΚ καλεί τους προέδρους των ομάδων της Α1 και τον ΕΣΑΚΕ σε ανοιχτή συζήτηση την προσεχή Δευτέρα...

«Το μπάσκετ δεν είναι σε κώμα, όπως έσπευσαν κάποιοι να γενικεύσουν μια δύσκολη κατάσταση, με προβλήματα που όλοι γνωρίζουμε. Η ευκαιρία για τα ισοπεδωτικά συμπεράσματα, δόθηκε από ανθρώπους του μπάσκετ που χωρίς δεύτερες σκέψεις, βάζουν τα χέρια τους να βγάλουν τα μάτια τους», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, αναγγέλλοντας μια σειρά πρωτοβουλιών που θα αναλάβει η ομοσπονδία προκειμένου να αποκαταστήσει την πραγματικότητα.

Οπως αναφέρει το site της Ομοσπονδίας "την ερχόμενη Δευτέρα, 18/10, ο ΕΣΑΚΕ και οι πρόεδροι των ΚΑΕ της Α1 θα κληθούν στα γραφεία της ομοσπονδίας για μία ανοιχτή συζήτηση που θα πρέπει να αποτελέσει την αρχή ώριμης και ψύχραιμης σκέψης, ώστε να αντιμετωπιστεί η υπάρχουσα κατάσταση και να αποφευχθούν οι «κορώνες» που δημιουργούν στρεβλή εικόνα σε μία δύσκολη εποχή που χρειάζεται κοινή πορεία και αποφάσεις για να ξεπεραστεί".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.