"ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ!


Για όλους εμάς που γνωρίζουμε το "Μπασκετ μικρών",περιμέναμε εναγωνίως την τοποθέτησή του για τα τεκταινόμενα της ΕΚΑΣΚ,καθώς είναι σε όλους γνωστο η κρυσταλινη, ξεκάθαρη και ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ γνώμη που διαθέτει.Ο άνθρωπος που δεν δίστασε  ποτέ να βρεθεί αντιμέτωπος με οποινδήποτε λειτουργεί ιδιοτελώς τοποθεταείται.Να τι γράφει ο "πρωτοπόρος" των  μπλογκς στο κρητικό μπασκετ:

Διαβάστε περισσότερα...

"Αρκετά πια! Την Κυριακή κάθε Σωματείο θα είναι υπεύθυνο για την τύχη του από δω και πέρα!

Στείλτε στα σπίτια τους μια και καλή αυτούς που δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο!

Στείλτε στα σπίτια τους αυτούς που προσπαθούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια σας!

Αυτούς που έχουν τρία χρόνια τώρα απλήρωτους Διαιτητές, Κριτές, Προπονητές, Σωματεία, ΙΚΑ, κ.α. και έχουν δημιουργήσει την τεράστια οικονομική “τρύπα” !

Αυτούς που παραιτούνται και ξε-παραιτούνται από το Δ.Σ. κατά που τους βολεύει για να διαμορφώνουν πλειοψηφίες και να παίρνουν αποφάσεις στυλ “αποφασίζουμε και διατάζουμε”!

Όλους αυτούς που προσπαθούν να σας πείσουν ότι για όλα αυτά που συμβαίνουν σ’ αυτό που θεωρούν “τσιφλίκι” τους, φταίει ένα και μόνο άτομο!

Όλους αυτούς που σας περνούν για ηλίθιους και διαδίδουν από δω και από κει ότι σας παραμυθιάζει όλους ένα άτομο χωρίς εσείς να έχετε άποψη!

Όλους αυτούς που προσπαθούν να σας πείσουν ότι για την αναβολή των αγώνων φταίει ένα άτομο!

Όλους αυτούς που έχουν φτάσει σ’ ένα απίστευτο αμοραλισμό!

Όλους αυτούς που μαζί με τα “παπαγαλάκια” τους έχουν φέρει σε αδιέξοδο το Κρητικό Μπάσκετ!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ!"

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο συντάκτης του παραπάνω κειμένου είναι γνωστός μου (και φίλος μου εάν το επιθυμεί), εδώ και δεκαπέντε χρόνια. Σοβαρός, μορφωμένος, άψογος οικογενειάρχης. Τα 4 τελευταία χρόνια έχει το δικό του μπασκετικό blog. Ξεκίνησε από αγάπη για τα μικρά παιδιά που παίζουν μπάσκετ. Ανεβάζει πολλές φωτογραφίες, αποτελέσματα, βαθμολογίες και γενικά διαφημίζει το άθλημα παροτρύνοντας πολλά παιδιά να ασχοληθούν με αυτό.

Αναρωτιέμαι…, πως είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να γράψει αυτό το τόσο επιθετικό κείμενο που θυμίζει πολιτική αντιπαράθεση χειρίστου είδους;

Μήπως τελικά ο Μπαράκ Ομπάμα είχε δίκιο όταν έλεγε:
“Αν η ενημέρωση περιοριστεί στην μπλοκόσφαιρα, όπου βρίσκει κανείς μόνο απόψεις, χωρίς έρευνα, χωρίς διάθεση να παρουσιαστούν οι ειδήσεις στο πραγματικό τους πλαίσιο, θα καταλήξουμε να ουρλιάζουμε ο ένας στον άλλον, χωρίς πολλές πιθανότητες να συνεννοηθούμε”. Μπαράκ Ομπάμα, Πρόεδρος ΗΠΑ

Γιώργος Βλατάκης

Μιχάλης Κουμάκης είπε...

Αγαπητέ μου φίλε Γιώργο,
Κατ’ αρχή, σ’ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια της πρώτης παραγράφου της επιστολής (σχολίου) που έστειλες στο «ΚΡΗΤΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ», αν και θα περίμενα να κάνεις το σχόλιο στο δικό μου blog, στην δική μου ανάρτηση! Τέλος πάντων αντιλαμβάνομαι ότι το δικό μου blog δεν έχει μεγάλη επισκεψιμότητα και ως εκ τούτου δεν θα το έβλεπαν πολλοί…!!!
Έχεις δίκιο ότι ξεκίνησα αλλά και συνεχίζω (δεν γνωρίζω όμως πόσο ακόμη μ’ αυτά που γίνονται) από αγάπη για το μπάσκετ και τα παιδιά γιατί πιστεύω ότι έχουν κι’ αυτά το δικαίωμα να διαβάζουν και να απολαμβάνουν τις προσπάθειες τους μέσα από φωτογραφίες και αποτελέσματα αγώνων αλλά και να ενημερώνονται για όσα τους αφορούν.
Αναρωτιέσαι λοιπόν πως είναι δυνατόν εγώ να γράψω ένα «τόσο επιθετικό κείμενο που θυμίζει πολιτική αντιπαράθεση χειρίστου είδους»!!!
Εγώ αγαπητέ μου φίλε Γιώργο αναρωτιέμαι πως ένας άνθρωπος (εσύ), που δεν είσαι καν μέλος του Δ.Σ. της ΕΚΑΣΚ αναλαμβάνεις με τόσο σθένος να υπερασπίζεσαι αυτό το Δ.Σ, που το 80% των Σωματείων της Κρήτης (δηλαδή το 80% των μελών αυτής της ΕΚΑΣΚ) θεωρεί ότι έχει φέρει σε τέλμα το Μπάσκετ της Κρήτης!
Ένα μόνο λόγο μπορώ να φανταστώ! Επειδή εσύ σαν εξωδιοικητικός είσαι ο μόνος ομολογουμένως (μαζί με την γραμματέα της ΕΚΑΣΚ) που δουλεύετε για την οργάνωση των πρωταθλημάτων και των αγώνων και αυτό το γνωρίζουν και στο αναγνωρίζουν όλοι (το ξέρεις από τις δημόσιες συζητήσεις μας στα γήπεδα) άσχετα αν δεν σε επιβραβεύουμε στα blog (κι’ αυτό είναι ένα δίκαιο παράπονο σου), πιστεύεις ότι πρέπει να επωμιστείς όλες τις ευθύνες αυτής της διοίκησης!!! Είναι όμως λάθος σου!
Όσο για την «έκρηξη» μου, αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν μπορώ να κατανοήσω την εμμονή ορισμένων μελών του τέως και νυν Δ.Σ. της ΕΚΑΣΚ να επανεκλεγούν (μη ξεχνάμε ότι η πλειοψηφία των μελλών Σωματείων, τους καταλογίζουν μηδενικό έργο), χρησιμοποιώντας κάθε μέσο.
Τα νομικίστικα τερτίπια τους μόνο το γέλιο μπορούν να προκαλέσουν διότι στο προηγούμενο Δ.Σ. τα περισσότερα μέλη είχαν αντίστοιχα νομικά κωλύματα χωρίς ποτέ να θέσει κανείς θέμα για χάρη της ενότητας!
Δεν θα σχολιάσω τις απόψεις του «πλανητάρχη», περί «μπλοκόσφαιρας» και άλλα τέτοια δημοκρατικά (sic) στην Αμερική.
Ένα μόνο έχω να πω και κλείνω:
Εδώ στην Ελλαδίτσα μας το νόμιμο δεν είναι πάντα και ηθικό…!
Μιχάλης Κουμάκης