Έφυγε απο την ζωή ο Β.Παδουβάς

Φτωχότερο απο σήμερα το μπάσκετ της Κρήτης.Θρηνεί τον Β.Ππαδουβά που έφυγε τόσο πρόωρα απο τον μάταιο τούτο κόσμο.
Ο 29 χρονος  Βασίλης νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο με πνευμονική εμβολή,τις τελευταίες ημέρες  και νοσηλευόταν στην εντατική.
Ο πάντα γελαστός και με πηγαία άισθηση του χιόυμορ ήταν πολύ αγαπητός στον Μπασκετικό Κόσμο.




-Ο Βασίλης είχε κάποια καρδιολογικά προβλήματα και . Μάλιστα είχε προγραμματιστεί να βγεί σήμερα στις 9πμ από την εντατική, όμως δυστυχώς επήλθε το μοιραίο.
-Ο Βασίλης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΟΦΗ, συνέχισε στον Ηρόδοτο και στο Δειλινό  όπου  συμμετείχε στην ομάδα που κέρδισε το Πρωτάθλημα Κρήτης και ο Σύλλογος ανέβηκε στην Γ’ Εθνική.
-Η κηδεία του Βασίλη θα γίνει την Τρίτη το στις 17.00 στον Ι.Ν Αγίου Στεφάνου
-Ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.


ΕΚΑΣΚ

Η Διοίκηση της ΕΚΑΣΚ  συλλυπείται  θερμά την οικογένεια του αδικοχαμένου αθλητή μπάσκετ Βασίλειου Μπαντουβά.


Δειλινό

      Το Δειλινό συλλυπείται θερμά τους οικείους του Βασιλη Παδουβά για την αδόκητη απώλεια του. Είχαμε την τιμή αλλά και τη χαρά να γνωρίσουμε τον Βασίλη από κοντά σαν αθλητή της ομάδας μας. Ολοι όσοι τον γνώρισαν ξέρουν πόσο δύσκολο είναι να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας αυτές τις δύσκολες ώρες. Ο Βασίλης δεν ήταν ποτέ μόνο αθλητής, μόνο φίλος, μόνο συνάδελφος. Ηταν παραπάνω από αδελφός για όλους. Ας είναι καλοτάξιδος.

                                    Για τον Α.Ο. Δειλινό
                                             Ο Πρόεδρος
                                       Ανδρέας Αναγνώστου


ΗΡΟΔΟΤΟΣ


ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Ο.Ν.Α. ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ – ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ  ΜΑΣ,  ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΡΜΑ  ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ  ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΑΔΟΥΒΑ.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.